Bookmakere

Oddssiden har lavet en komplet samling af anmeldelser over de bookmakere, som vi mener, er de bedste på markedet i øjeblikket. For at opnå de højeste odds, og dermed det største overskud, er det meget væsentligt at have konti hos forskellige bookmakere. På listen herunder oplyser vi om de forskellige bookmakeres kvaliteter samt bonusser. Én ting er gældende for dem alle – de er blandt de mest troværdige og seriøse der findes. Ønsker du at vide mere om hver enkelt bookmaker, kan du læse vores anmeldelser. Vi har forsøgt at skrive anmeldelserne så korte og informative som muligt, så du let kan få de vigtigste oplysninger om hver bookmaker.

banner365

100 % indbetalingsbonus op til 1.000 kr. Bet365 har alle typer bets i alle kampe, hvor du kan spille på alt fra, hjørnespark, næste måls målscorer til antal kort i kampen.

betsafe

Betsafe giver dig cashback på dit væddemål om den samlede vinder af VM, hvis Spanien vinder og du har spillet på et andet land.

nordicbet

Få en 100 % indbetalingsbonus op til 1.000 kr. hos NordicBet.

unibet

Med Unibet kan du gratis se alle TV2’s VM-kampe via TV2 Play. Unibet giver dig også 100 % indbetalingsbonus op til 1.000 kr.

danske

Danmarks største udbyder af spil på nettet. Oddset giver dig en 100 % indbetalingsbonus. Sæt minimum 300 kr. ind og få 300 kr. i bonus.

betfair

Betfair tilbyder 350 kroners risikofrit spil og op til 7.500 kr. i cashback. Betfair har generelt ret høje odds sammenlignet med andre betting sites.

lad

Ladbrokes tilbyder et freebet på op til 500 kr. Benyt bonuskoden FB50 når du opretter dig som ny spiller.