VM Konkurrencer – Deltag inden d. 14 Juni kl 12.00

VM i fodbold starter den 14 Juni og det fejre OddsSiden sammen med alle vores foretrukne bookmakers og online casinoer. Lige nu tilbyder vores samarbejdspartnere en masse fede konkurrencer som du gratis kan deltage i!

PRÆMIER FOR OVER EN HALV MILLIARD!

DELTAG I KONKURRENCEN OM NUL RIGTIGE!

VM i nul rigtige! Deltag i Unibets sjove konkurrence hvor du skal ramme nul rigtige. Du skal udfylde alle 48 kampe for at deltage og tipper du alle 48 kampe forkert kan det meget vel være dig der løber med den halve million! Udover deltagelse i konkurrencen får du også et 50 kr. Freebet på Danmarks første kamp imod Peru!

BETSTARS SÆTTER EN HALV MILLARD PÅ HØJKANT

Betstar også kendt som verdens største pokerside “PokerStars” har netop åbnet deres bettingside Betstars. De fejrer åbningen af deres side samt VM i fodbold med en af historiens hidtil største penge præmier. Reglerne er simple, gæt udfaldet af alle kampene under VM og du kan stå med en halv milliard ved vm turneringens afslutning. Udover den halve millard kan du også få fingerene i den halve million som gives til de bedste deltagerere under VM slutrunden.

MILLIONER PÅ HØJKANT MED UFFE OG VENNER!

LeoVegas Sport sætter en million kroner på højkant til de 25 bedste spillere. Du skal placerer et væddemål på minimum 50 kr for at deltage. Vinderen af førstepladsen snupper en halv million kroner, søvn får 250.000 kr og bronze giver 100.000 lige ned i lommen.
Udover konkurrencen er hver 5 bet hos LeoVegas Sport på deres regning!

15 SPØRGSMÅL OG 5 MILLIONER I PRÆMIER

NordicBet har sat 5 millioner på højkant under VM slutrunden i Rusland. Konkurrencen er simpel og enkel! Opret en konto hos Nordicbet, svar på 15 spørgsmål og du deltager automatisk i konkurrencen om præmier til 5 millioner.

KENDER DU SVARENE?

Deltag i danske Spil’s VM Quiz og fyld kontoen op med gratis spil. Det er gratis at deltage og du skal blot have en Danske Spil konto.

SPILLEHALLEN ER I GAVEHUMØR UNDER VM!

Spillehallen sætter 12 speciel udvalgte VM op til VM. Der udtrækkes 3 vindere hver uge og VM pakken består af en AirChair, Spille-hallen vinder øl, 400 Free Spins og en valgfri landsholdstrøje!

VIND FEDE PRÆMIER MED ELGIGANTEN

Deltag i Elgigantens store VM konkurrence – Du kan vinde et helt nyt Samsung 4K UHD Smart-TV til en værdi af 7777 Kr. Du skal blot tippe på resultatet i kampen mod Peru og du er med i konkurrencen om TV’et.

VM STEMING I BILKA!

En af Danmarks største varehuse fejrer at Danmark er med til VM i fodbold. Du kan vinde alt fra gavekort til Bilka, Grill, Elektronik og meget mere!

Andre promotions

LeoVegas

Freebet på første og hver femte spil

Youbet

500 kr Bonus

888Sport

Få dit indskud x2

NordicBet

Få dit indskud x2

Bwin

Få dit indskud x2

Unibet

Få dit indskud x2