Eksperttips fra en veteran på NFL

NFL Divisional Playoffs

Dallas Cowboys at Green Bay Packers:

– Green Bay Packers -6,5 til 1,90 eller højere
– Over 53 point i kampen (eller lavere linie hvis denne kan findes) til 1,90

Packers er ubesejret på hjemmebanen i Green Bay i denne sæson og Green Bay truppen har aldrig set mere harmonisk og stærk ud. Forsvaret er med flytningen af Clay Matthews til inside linebacker rollen blevet forstærket væsentligt og har i de sidste kampe holdt modstanderne på en acceptabel mængde point. Samtidig propper Packers en nærmest absurd mængde point på scoretavlen på hjemmebanen i denne sæson og imod et Dallas forsvar, som i sidste kamp på hjemmebane tillod Detroit Lions en god portion offensiv produktion, forudser vi at Packers kan score op imod 40 point i kampen.

Dallas har en stærk offensiv, men udviste svaghedstegn i deres Wild Card kamp imod Detroit Lions, som med en masse skiftende forsvarspakker formåede at åbne Dallas’ ellers meget stærke offensive linie op, hvilket resulterede i en masse pres på Tony Romo, som havde svært ved at få tid til at få kastespillet til at fungere optimalt. Packers har en forsvarsfiosofi som i høj grad bygger på mange skitende blitz-pakker og forsvarspakker og vi tror på, at de ligesom Lions kan få held til at sætte Tony Romo under pres.

Med i alt dette skal man have for øje, at Dallas har hjemmebane i et varmt klima, normalt spiller i dome og altså nu skal spille udendørs i Green Bay’s “frosen thundra”, hvor metreologerne på nuværende tidspunkt forventer, at der vil være -15 grader på kamptidspunktet. Dallas er et af de dårligst performende hold i NFL når vejret viser sig fra dets grimme side og det vil Green Bay kunne udnytte fuldt ud. Samtidig har Green Bay haft en uges pause til at pleje de mindre skader holdet har (alle små-skadede spillere forventes at stille til start).

Vi forventer at Green Bay vinder med en sund margin og at der komme massere af point på tavlen. En score på omkring 35-40 point til Green Bay og 20-25 point til Dallas mener vi er realistisk og anbefaler derfor, at man spiller på, at Green Bay dækker deres -6,5 handicap og at der scores over 53 point i kampen.

———————————————–

Indianapolis Colts at Denver Broncos:

– Over 54 point i kampen til 1,90

Denne kamp er en lækkerbisken for fans af offensiv football. Vi har at gøre med to af de bedste Quarterbacks i ligaen og den offensive fest burde forstærkes kraftigt af, at begge hold har et middelmådigt forsvar.

Samtidig har denne kamp den kuriositet, at det er to meget omdiskuterede quarterbacks, der skal stå overfor hinanden. Peyton Manning var QB for Colts igennem en lang årrække, hvor han brød adskillinge rekorder og debatten om hvorvidt ham eller Andrew Luck er bedst som Colts QB har været et fast tema igennem hele sæsonen. Nu får de chancen for at bevise hvem der er bedst og selvom begge herre vil afvist, at det er noget der spiller ind, så kan der ikke være nogen tvivl om, at de begge er ekstra opsatte på, at få vist hvad de kan.

Vi tør ikke gætte på vinderen af denne kamp, da såvel Colts’ offensive linie på den ene side og Peyton Manning’s svingende form på den anden side, kan have en negativ indflydelse på deres respektive hold. Hvad vi dog føler os sikre på er, at det bliver et festfyrværkeri af offensiv produktion, og på trods af, at bookmakerne har sat linien meget højt ved ca. 54 point mener vi, at der er value at hente ved at spille på, at der kommer endnu flere point.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *