En sikker sejr til Chelsea

Swansea – Chelsea 2
Det mest sikre 2 tal. Chelsea har ikke tabt i Premier League til Swansea. Mourinho har ikke sat point til mod Gary Monk og Swansea har solgt Bony. Chelsea har en næsten skadesfri trop, mens Swansea har Jonjo Shelvey og Ki ude. Swansea er uden sejr i 4 kampe i træk. Chelsea har kun fået et point i de sidste to udekampe mod Southampton og Tottenham, men de er tilbage i sejrssporet efter denne kamp. Spil den hos betsafe til odds 1,55

Derby – Nottingham Forest 1

Et klassisk opgør. Den ene er på vej mod Premier League, den anden er på vej mod bunden af the Championship. Derby ligger nummer to, har ikke tabt i fire kampe og er det fjerde bedste hjemmehold i the Championship.
Nottingham Forest har ikke vundet i 7 kampe. De har kun vundet 2 af de sidste 18 kampe, og de er på nippet til at blive sat under administration. Derudover skal vi tilbage til 2011 for at finde deres sidste sejr på Pride Park. Betsafe har odds 1,70 for et 1-tal.

Rotherham – Bournemouth 2

Rotherham taber hver tredje kamp på hjemmebane. New York stadium er ikke noget fort, der er gået 16 mål ind, og Rotherham, har kun lavet et mål i gennemsnit pr. hjemmekamp. Bournemouth har lavet 30 mål på udebane i 12 kampe, og der er kun gået 10 mål ind. Det er Championships bedste udehold, og de spiller imod et middelmådigt hjemmehold. Bournemouth ligger forsat på førstepladsen efter denne kamp.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *