Engelske spiltips

Eksperttips engelsk fodbold

Eksperttips engelsk fodbold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milton Keynes Dons – Walsall 1

Hjemme på Stadium:MK, er Milton Keynes Dons meget stærke de laver i gennemsnit 3 mål pr. Kamp. De har kun tabt en kamp på hjemmebane i denne sæson. De har vundet 8, tilmed er MK ubesejret i 8 kampe. Walsall kommer lige fra et 1-4 nederlag på hjemmebane til Swindon. Walsall har kun scoret 7 mål på udebane og de har kun vundet 2 udekampe i denne sæson. Walsall taber denne udekamp til et fremad stormen MK dons hold.

Luton – Portsmouth 1

Luton er godt kørende hjemme på Kenilworth Road i denne sæson. 8 sejre og kun to nederlag. De møder Portsmouth som er et af rækkens dårligste udehold. Portsmouth er tilmed uden Dan Butler. Hvilket er en stor svækkelse. Luton vinder denne kamp og rykker tættere på en af de tre oprykninspladser.

Shrewsbury – Wycombe 1

Topopgør i League 2, selvom disse to klubber tit spiller uafgjort, 6 ud af de sidste 10 indbyrdes kampe er endt uafgjort. Så vinder Shrewsbury denne kamp, de er det stærkeste hold i League 2 i år. Blandt andet på grund af Stadion bastionen Greenhous Meadow Stadium. Selvom Wycombe er det bedste udehold i League 2, så får de deres 2 nederlag på udebane i denne sæson.

Millwall – Bournemouth 2

Odds 2:10 hos betsafe er for højt et odds på en udesejr. Bournemouth har lavet 28 mål i 11 udekampe i denne sæson og ligger nummer 1, i the championship. De møder Millwall som kun har vundet tre af de sidste 21 kampei the championship. Millwall er forfærdeligt kørende. Og Millwall for intet med fra denne hjemmekamp dertil har Bournemouth for meget momentum i øjeblikket.

Spil alle kampene hos betsafe http://bit.ly/1wiVfTe

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *