Freebet på 1000 kr.

Spil på vinderen og åbningskampen gratis. Få et freebet på 1000 kr. gratis på ladbrokes – benyt bonus koden bonuskoden F1000.

Vi har fået en række ekspert tippere til at finde de bedste tips til dig hver dag til VM. Vores hold af eksperter lavede ved sidste VM et afkast på 294%.

Deres tip på vinderen af VM er Argentina til odds 5,5

Argentinerne er i en overkommelig pulje, der bør vindes klart, og når en potentiel modstander i ottendedelsfinalen er Schweiz, Ecuador eller Frankrig, har sydamerikanerne gode muligheder for at gå hele vejen. Ydermere var Argentinerne suveræne i deres kvalifikationspulje. Kun et europæisk hold har nogensinde vundet på sydamerikansk jord og derfor er der ingen tvivl fra vores eksperter omkring at vinderen bliver sydamerikansk. Brasilien er storfavorit og ingen tvivl om at holdet vil komme langt. Men analyserer man holdet spiller for spiller er angrebet ikke når så stærkt som Argentinas. Angrebet er Argentinas helt store styrke. Den altoverskyggende profil er selvfølgelig Lionel Messi, men udover ham er der topspillere som Sergio Agüero og Gonzalo Higuain.

Spil her

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *