Nytårsdag tips

Tottenham – Chelsea 2

 

I det omvendte opgør udspillede Chelsea Tottenham 3-0, og selvom Tottenham er ubesejret i de sidste 6 kampe, så vinder de ikke over Chelsea. Chelsea har ikke tabt i de sidste 10 opgør mod Tottenham. Mourinho og Chelsea har kun tabt et ud af 10 London opgør i 2014. Mourinho er god til at sætte sine hold op mod andre tophold. Mourinho har aldrig prøvet at tabe til Pochettino.

Spil den her hos Betsafe – http://bit.ly/1wiVfTe

 

Liverpool – Leicester 1

 

Liverpool er kommet godt igennem julen med uafgjort mod Arsenal og to sejre over Swansea og Burnley. Liverpool må undvære Martin Skrtel. Leicester må undvære Paul Konchesky. Selvom de vandt over Hull den 28. december, så har det ikke ændret ved, at Leicester er et af de dårligste hold i Premier League i år. Alt andet end 3 point til Liverpool vil være en skuffelse for hjemmeholdet.

Spil den her hos Betsafe – http://bit.ly/1wiVfTe

 

Bristol Rovers – Torquay 1

Bristol Rovers er det bedste hjemmehold i Conference League, og de har vundet 10 kampe ud af 14 på Memorial Stadium. Bristol Rovers kæmper for at hænge på Barnet i toppen af conference, og her vil en sejr og udesvage Torquay hjælpe på det. Selvom begge hold er nedrykker fra League 2 i denne sæson, så er det Bristol, der mest ligner et hold, der er på vej tilbage til League 2. Torquay har ikke vundet i de sidste 4 udekampe.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *