Betfair

Nedenfor kommer en kort beskrivelse af spillebørsen Betfair. Vi giver vores bud på, hvordan man kan tjene penge på spillebørsen samt hvorfor, det er nødvendigt at have en konto hos her.

– Hvad er Betfair?

Betfair er en spillebørs, hvor det er brugerne selv, der sætter alle oddsene på markedet. Dette skyldes ofte, at Betfair kan tilbyde de højeste odds i forhold til de konkurrerende bookmakere. Derfor er det så godt som et must at have en konto hos Betfair.

– Hvorfor bør jeg vælge Betfair?

Du bør primært vælge Betfair, fordi de tilbyder de højeste odds på markedet. Dernæst har spillebørsen funktionerne, at du kan “købe” og “sælge” væddemål. Det betyder bl.a., at du faktisk selv kan bestemme, hvilket odds du vil have på en kamp. Du kan altså justere oddset, som du gerne vil købe væddemålet til. Hvis der er brugere, som vælger at sælge væddemålet til det odds, du ønsker, vil din kamp blive “matchet” og er dermed registreret som et gyldigt væddemål. Betfairs funktioner kan umiddelbart virke en smule svære at forstå, men du vil forhåbentlig komme til at forstå dem bedre, hvis du læser lidt videre.

– Hvordan kan jeg tjene penge med Betfair?

Dette er det ultimative spørgsmål. Og ja – selvfølgelig er det muligt at tjene penge med Betfair. Desværre er det ikke helt så let, som nogle personer påstår. Dog er det sandsynligvis lettere end ved normale bookmakere. Her vil vi give vores bud på, hvordan man kan udnytte Betfairs spilmuligheder til at tjene penge:

1. Køb væddemål 1-2 dage inden kampstart – sælg det lige inden kampstart.

Dette er en mere sikker spilform, man kan bruge på betfair. Hvis du kan gætte, hvilke odds der vil falde op til kampstart, kan du købe væddemålet et par dage inden. Når der så er kort tid til kampstart, kan du lege bookmaker og sælge væddemålet til et lavere odds, hvis det vel og mærke er faldet. Som en tommelfingerregel skal man gå ud fra, at det er oddset på favoritterne, som falder hvergang. Der er en del matematik indblandet i denne metode, så hav lommeregneren klar, når du skal finde ud af hvor mange penge, der skal sælges og købes for, så du kan opnå overskud uanset væddemålets udfald. Hvis man lærer metoden ordentligt, kan man faktisk tjene fine penge. Man tjener ikke meget pr. kamp, men hvis man eksempelvis har fundet 10 forskellige kampe pr. dag, begynder det at blive sjovt. Som øvelse kan du jo starte med at købe og sælge for lave indskud, så du lærer teknikken, inden du starter på højere indsatser.

2. Leg bookmaker – sælg væddemål.

Betfair er det muligt at sælge væddemål. Man får altså selv lov til at lege bookmaker. Når man sælger et væddemål, satser man dermed på, at noget ikke vil ske. Hvis du eksempelvis sælger væddemålet X i en tilfældig kamp, så spiller du altså på, at kampen ikke bliver uafgjort. I princippet kan du selv vælge, hvor meget du præcist vil vinde, når du sælger et væddemål. Sælger du væddemålet for 100kr, og du vinder, får du altså 200kr igen, fordi nogen har matchet dit væddemål på 100kr. Hvis du derimod taber et væddemål, du har solgt, vil du altså tabe dit indskud ganget med oddset. Så hvis du sælger et væddemål for 100kr. til odds 3,00, og du taber – ja, så skal du af med 300kr.

Det kan af og til virke lettere for folk at ramme rigtigt, når de spiller på, at noget ikke vil ske. Mange personer bruger princippet i heste-væddeløb, hvor de sælger heste. Altså spiller på at heste ikke vinder. Hvis du kan finde nogle gode sportsgrene, hvor det er let at gætte, hvad der ikke vil ske, så kan du let komme til at tjene pænt på at sælge væddemål. Selv har vi her på oddssiden ofte succes med at sælge sæt-cifre i tenniskampe. Det er risikabelt, da man taber stort, hvis væddemålet rammes, men til gengæld har vi yderst sjældent formået at tabe, hvilket har givet os et fint overskud.

3. Udnyt de høje odds – brug unit-systemet.

Hos Betfair bliver der tilbudt nogle af de højeste odds på markedet – og det skal udnyttes! Du kan ofte finde kampe med meget høj betvalue, hvilket betyder, at der er oceaner af spilbare kampe. Dette kan du komme til at udnytte via unit-systemet, som du kan læse meget mere om her.

Konklusion:

Betfair er altså et sted, hvor man som seriøs better, skal have en konto. De tilbyder de højeste odds, man kan sælge væddemål og der er et fint udbud af livebetting, hvor de højeste odds også bliver sat. Der findes mange måder at tjene penge på med Betfair, og vi har forsøgt at fremlægge tre af de vigtigste metoder. Måske kan du finde din egen metode?

Vi opfordrer dig til at komme i gang med Betfair – God fornøjelse! 

betfair