Units og betvalue

I denne sektion vil vi give dig en kort og præcis beskrivelse af, hvad units og betvalue er, samt hvordan man bør benytte spilsystemet.

Units:

– Hvad er units? 

En unit er et fast beløb, og du beslutter selv, hvor stort det skal være. 1 unit bør være en meget lille del af din totale saldo (mellem 1-5%). Hvis du har en total saldo på 1000kr, er det derfor anbefalet at sætte 1 unit til 10-20kr. Jo større værdi du mener spillet har – jo flere af dine units skal du sætte på dit væddemål. Spillere der bruger units, har ofte 1-10 niveauer af units, som de bruger afhængigt af væddemålets betvalue (værdi).

units

Skemaet viser antallet af units, som vi her på oddssiden anbefaler, at du spiller i forhold til betvaluen i væddemålet. Du kan selvfølgelig selv vælge, hvor mange units du vil sætte i forhold til betvaluen, men dette er vores forslag. Vi har lavet differentieringen mellem betvaluen pr. unit ret høj, da det jo også kan have indflydelse, hvor meget man egentlig tør spille på væddemålet.

Betvalue:

– Hvad er betvalue?

Betvalue indikerer et væddemåls værdi – altså om det er værd at sætte penge på. Hvis du får din betvalue på et væddemål til over 100%, er det spilbart (husk vi skriver spilbart – det skal ikke spilles). Jo højere betvalue – jo større værdi har spillet.

 Hvordan udregner man betvalue? 

Du udregner betvalue ved at gange din egen procentsats med oddset, du har fundet. Dvs. at hvis du eksempelvis har fundet et odds frem til odds 1,9, som du mener er 60% sikkert, skal du gange 1,9 med 60% = en betvalue på 114%.

Altså: Egen procentvurdering * odds = betvalue

Mange spillere bruger betvalue, og det er helt sikkert også brugbart. Som øvelse kan du jo prøve at regne betvaluen ud for dagens fif hver dag, indtil du mener, at du kan finde ud af at give forskellige spiltips procentvurderinger.