bet365

DatoTidHjemmeholdUdeholdGruppeTipAnalyseSpil på kampen
13. juni
18:00
Mexico
Cameroun
A2-1
En lige kamp, men Mexico har bare et bedre hold end Cameroun, begge holdsstyrker ligger i det offensive. Og begge holds stjerner er også angribere, Javier Hernandez fra Manchester United og Samuel Eto’o fra Chelsea. Selvom Mexico havde problemer med at kvailificere sig til vm, så bliver de nummer to i gruppe A. Og det gør de blandt andet med en sejr over Cameroun. Cameroun taber trekampe ved sidste vm, det kan let ske igen.
Bet365

NordicBet

betsafe

13. juni
21:00
Spanien
HollandB1-0Kampen er en gentagelse af finalen fra 2010. Taberen møder brasilien i 1/8 delsfinalen. Og Spanien vinder denne kamp. De har et godt hold. Ikke kun de 11 startere men hele truppen er verdensklasse. Det store spørgsmål er hvor frisk Diego Costa er. Men skulle han ikk eblive klar, er der fuldgod erstatning i Fernando Torres og David Villa begge passer måske også ind i den spanske spillestil. Holland har også et godt hold, deres uheld er blot de er havnet i pulje med Spanien og en anden plads i gruppen betyder et møde med værtsnationen. Holland har Robin Van Persie i angrebet, Wesley Sneijder og Arjen Robben er de to andre verdensstjerner der skal forsøge at vriste første paldsen fra Spanien. Men Van Gaals troppe taber denne tætte kamp.
Bet365

NordicBet

betsafe

13. juni
24:00
Chile
Australien
B3-0Chile vinder denne kamp sikkert, Chile har et bedre hold end Australien, Australien er et af de ringeste hold til VM, De har en aldrende stjerne i Tim Cahil, Målmandsposten er et problem, for Australien. Selom Matias Fernandez ikke er med for Chile, men så vil stjerner som Vidal, Vargas og Sánches gøre at Chile vinder denne kamp
Bet365

NordicBet

betsafe

14. juni
18:00
Columbia
Grækenland
C
0-1
Grækenlands stærke deffensiv, slår Columbia. Jeg tror bare ikke på Columbia og deres 4 plads på FIFA’s rangliste mener jeg er stærk overdrevet. Grækenland hiver en spinkel sejr hjem, Columbias store stjerne Falcao har været ude med en skade siden januar og derfor vil han ikke være i stand at kunne gøre en forskel i denne kamp. Selvom Europæiriske hold normalt klare sig dårligt på sydamerikansk jord, så tror jeg på en overraskelse her. Columbia har ikke værktøjet til at nedbryde Grækenlands forsvarsmur. I vm kvalifikationen gik der kun fire mål ind på Grækenland. Ingen af de to hold går videre fra puljen.
Bet365

NordicBet

betsafe

14. juni
21:00
Uruguay
Costa Rica
D3-0
Cavani og Suárez et frygt indgydende angreb, og da Uruguay har et ok stærk hold i alle kæder, levnes upåargtede Costa Rica ikke mange Chancer for at få point i denne kamp. Uruguay har truppen til at komme i kvartfinalen. I Costa Ricas trup er et par spillere som har spillet i FC København, men holdets store stjerne er Bryan Ruiz som spiller i PSV, men de taber stadig denne kamp spørgsmålet er blot hvor stort.
Bet365

NordicBet

betsafe

14. juni
24:00
England
Italien
D
1-2
Italien bliver ikke nævnt som en af favoritterne til at vinder vm. Hvilket plejer at være en god indikation af at Italien kommer langt. Italiens hold er bygget op om en verdensklasse målmand, Et meget solidt forsvar. Balotelli i angrebet kommer til at lave 3-4 mål i denne slutrunde. Det gør Italien går videre fra puljen. England har et godt hold, god måland i Joe Hart, et udemærket forsvar, en rutineret midtbane og et farligt angreb i Rooney og Sturridge, forventningerne plejer at være tårnhøje til England, og denne gang med rette, men England er ikke et turneringshold som Italien, de er i en svær pulje. Jeg tror Italien vinder denne kamp 2-1. England fårsvært ved at komme videre fra gruppe spillet, pga. den svære lodtrækning.
Bet365

NordicBet

betsafe

14. juni
03:00
Elfenbenskysten
Japan
C2-0
Elfenbenskysten har et stærk hold, de vinder over Japan. Selvom Japan til tider spiller meget tempofyldt og har store profiler i Kagawa og Hondo. Så bliver de kvast af Elfenbenskystens stærke midtbane og angrebsprofiler som Drogba og Bony vil gøre Elbenskysten vinder denne kamp.
Bet365

NordicBet

betsafe

15. juni
18:00
Schweiz
Ecuador
E
1-0
Schweiz har et stærkt hold, der er flere profiler på holdet, Inler, Shaqiri og Xhaka. På bænken har Schweiz den rutinerede Hitzfeld, han er en af de bedste trænere ved dette vm. Schweiz vandt over spanien ved vm 2010, de har slået Brasilien i 2013. Der er ikke mange hold der kan skrive sådan to skalpe på cv’et. Ecuador blev nummer 4 i den sydamrikanske kval turnering. Det er et udpræget hjemmehold, hvor de fik de fleste point, men her er de på udebane. Holdets store profil er Manchester Uniteds Antonio Valencia, de har ikke samme kvalitet som Schweiz og selv om Ecuador er mere på hjemmebane i Brasilien end Schweiz så taber de til deres åbningskamp til Schweiz. Schweiz laver ikke mange mål og selvom de vandt puljen meget sikkert lavede de næsten 1/4 del af deres mål i 4-4 kampen mod Island, omvendt går der hellere ikke mange mål ind.
Bet365

NordicBet

betsafe

15. juni
21:00
Frankrig
Honduras
E
3-0
Frankrig har et godt hold, En god målmand i Lloris,Koscielny og Varane i midtforsvaret, en meget stærk midtbane med Cabaye, Matuidi og Pogba, offensive krafter som Ribéry og Benzama, så ligner det noget stort, Frankrig har en tidligere landsholdsanfører som træner og kan han holde skndaler og intern splid så kommer Frankrig i kvartfinalen. Honduras kommer til vm, spiller tre kampe og farvel og tak for denne gang. sidst de var med til vm fik de ikke lavet nogen mål, de spillede dog 0-0 mod Schweiz. Men denne gang kommer de også uden kvalitet selvom deres stjerne spiller Jerry Bengtson har mål i støvlerne, så har de bare ikke kvalitet til at være med i Brasilien.
Bet365

NordicBet

betsafe

15. juni
24:00
Argentina
Bosnien-Hercegovina
F
2-0
Bosnien-Hercegovina er debutanter ved en vm slutrunde, de får en svær ilddåb mod Argentina. Bosnien kommer med en stærk målmand i Asmir Begoviv og et rigtig angreb Edin Dzeko fra Manchester City og Vedad Ibsevic Fra Stuttgart. De kom godt igennem vm kvalifikationen, men de skal i denne første kamp mod Argentina og her møder de en modstander af en anden kaliber. Argentinas angreb er skræmmende, vel nok det stærkeste ved dette vm, Agüero, Messi og Higuaí, Det bliver ikke meget bedre, og hvis vi smider form stærke Di Maria fra Real Madrid oven i hatten, så har vi en af vm farvoritterne. Svagheden på Argentinas hold er målmandsposten, men Argentina er i meget let pulje, og det bliver til tre sejre. Bosnien tager anden pladsen.
Bet365

NordicBet

betsafe

16. juni
18:00
Tyskland
Portugal
G
1-1
Igen mødes to af de bedste europæiske hold i samme gruppe. Sidste gan gang de mødtes til en slutrunde var ved EM i 2012. Dengang vandt tyskerne 1-0. Tyskerne har stadig et godt hold. Verdenklasse på målet, godt forsvar og en midtbane hvor der vælges verdensklasse spillere fra øverste hylde. Miroslav Klose skal endnu engang lave målene. Men denne gang har han han målfarlig midtbane ført an af Mesut Özil og Mario Götze. Purtugals hold er lidt i samme situation som Argentina i 1986. Portugal har et udemærket hold, men Portugal er Ronaldo. Han kan gøre Portugal til en outsider til VM titlen. Jeg tror begge hold vil være tilfredse med 1 point i denne kamp. der ligger nemlig 6 til begge hold, mod de andre modstanderen i puljen.
Bet365

NordicBet

betsafe

16. juni
21:00
Iran
Nigeria
F
0-2
Det bliver Irans 4 slutrunde og ligesom de 3 første gange de har deltaget ved vm, bliver det exit efter gruppe spil, De har ganske vist den tidligere Hollandske ungdomslandsholdspiller i angrebet, men Ghoochannejhad 9 mål i 12 kampe for Iran, ændre ikke noget for Irans chancer for at gå videre fra gruppen. Nigerias super ørne kommer til at kæmpe med Bosnien-Hercegovina om at gå videre fra gruppe. John Obi Mikel er holdets stjerne spiller. Men også Nigerias to hurtige fløje, Musa fra CSKA Moskva og Victor Moses fra Chelsea(udlejet til Liverpool) kan få stor betydning for Nigerias muligheder for at bliver nummer 2 i gruppen.
Bet365

NordicBet

betsafe

16. juni
24:00
Ghana
USA
G
0-0
De to sidste hold i pulje G. Når man sidder og ser på Ghanas hold så sidder man og tænker, hvem skal lave målene? Selvfølgelig er der Muntari fra AC Milan og Asamoah Gyan, og selvom Gyan laver mål på samle bånd i Al-Ain, så er ligaen i de forenede arabiske emiraters niveau bare meget langt fra vm i Brasilien. Jeg har også svært vad at se USA kommer videre fra pujleG. USA har en rigtig god målmand i Tim Howard, De har en gammel AGF kende i truppen som må være rykket tættere på en start plads, efter legenden Landon Donavan ikke er med i truppen. Jeg tror begge hold vil være forsigtige i denne kamp, for et nederlag her vil betyde de er ude af vm. Ingen af de to hold har kvalitet til at slå både Tyskland og Portugal.
Bet365

NordicBet

betsafe

17. juni
18:00
Belgien
Algeriet
H
3-0
Selvom Algeriet ligger nummer 25 på FIFAs rangliste, så taber de denne kamp. Og selvom mange af spilleren i Algeriets trup spiller i europa, så som Feghouli i Valencia, Islam Slimani i Sporting og Saphir Taïder i Inter. Så har de ikke en kinamandschance mod Belgien. Mange eksperter har Belgien som outsider ved vm i Brasilien. Belgiens trup vrimler også med velkendte navne. De har pt. Verdensbedste målmand Thibaut Courtois. Gode navne på resten af pladserne, og stjernen er Eden Hazard. Men jeg ser ikke de kommer længere en 1/8 delsfinalerne. De vinder denne kamp sikkert over Algeriet.
Bet365

NordicBet

betsafe

17. juni
21:00

Brasilien
Mexico
A

Bet365

NordicBet

betsafe

17. juni
24:00Rusland
Sydkorea
H2-0
Rusland kommer med et hold udelukkende med spillere fra den hjemlige liga. Men hvad gør det når man har slutrunde erfaring og rutine. Rusland vinder denne nøglekamp, blandt andet pga. træneren er Fabio Capello, han ved havd der skal til for at vinde. Rusland har en Stærk målmand i CSKA Igor Akinfeev, En midtbane der kan kværne igennem 90 minutter og selvom Sydkorea har et hold der har en del spillere med erfaring fra Bundesligaen og Premier League. Så kan de hurtige sydkoreanere ikke stille noget op imod det russiske hold. Hvem skal lave målene? og endnu vigtigere hvordan vil de spille hvis de kommer bagud.
Bet365

NordicBet

betsafe

18. juni
18:00Australien
Holland
BBet365

NordicBet

betsafe

18. juni
21:00
Spanien
Chile
B
Bet365

NordicBet

betsafe

18. juni
24:00
Cameroun
Kroatien
A
Bet365

NordicBet

betsafe

19. juni
18:00
Columbia
Elfenbenskysten
C
Bet365

NordicBet

betsafe

19. juni

21:00
Uruguay
EnglandD
Bet365

NordicBet

betsafe

19. juni
24:00Japan
Grækenland
C
Bet365

NordicBet

betsafe

20. juni
18:00
ItalienCosta RicaD
Bet365

NordicBet

betsafe

20. juni

21:00
Schweiz
Frankrig
E
Bet365

NordicBet

betsafe

20. juni

24:00
Honduras
Ecuador
E
Bet365

NordicBet

betsafe

21. juni
18:00
Argentina
IranF
Bet365

NordicBet

betsafe

21. juni

21:00
Tyskland
Ghana
GBet365

NordicBet

betsafe

21. juni

24:00Nigeria
Bosnien-Hercegovina
F
Bet365

NordicBet

betsafe

22. juni
18:00
Belgien
Rusland
H
Bet365

NordicBet

betsafe

22. juni

21:00
Sydkorea
Algeriet
H
Bet365

NordicBet

betsafe

22. juni
24:00USA
PortugalG
Bet365

NordicBet

betsafe

23. juni

18:00
Australien
Spanien
B
Bet365

NordicBet

betsafe

23. juni
18:00
Holland
Chile
B
Bet365

NordicBet

betsafe

23. juni

22:00
Cameroun
Brasilien
ABet365

NordicBet

betsafe

23. juni
22:00
Kroatien
Mexico
ABet365

NordicBet

betsafe

24. juni

18:00
Italien
Uruguay
D
Bet365

NordicBet

betsafe

24. juni
18:00
Costa Rica
England
DBet365

NordicBet

betsafe

24. juni
22:00
Japan
Columbia
C
Bet365

NordicBet

betsafe

24. juni

22:00
Grækenland
Elfenbenskysten
CBet365

NordicBet

betsafe

25. juni
18:00
Nigeria
Argentina
F
Bet365

NordicBet

betsafe

25. juni
18:00
Bosnien-Hercegovina
Iran
FBet365

NordicBet

betsafe

25. juni

22:00
Honduras
Schweiz
E
Bet365

NordicBet

betsafe

25. juni

22:00
Ecuador
Frankrig
E
Bet365

NordicBet

betsafe

26. juni
18:00
USA
Tyskland
GBet365

NordicBet

betsafe

26. juni
18:00
PortugalGhana
GBet365

NordicBet

betsafe

26. juni

22:00
Sydkorea
Belgien
HBet365

NordicBet

betsafe

26. juni

22:00
Algeriet
Rusland
H
Bet365

NordicBet

betsafe

28. juni
18:00
1A
2B
1/8-finale – 49
Bet365

NordicBet

betsafe

28. juni

22:00
1C
2D
1/8-finale – 50
Bet365

NordicBet

betsafe

29. juni

18:00
1B
2A
1/8-finale – 51
Bet365

NordicBet

betsafe

29. juni

22:00
1D
2C
1/8-finale – 52
Bet365

NordicBet

betsafe

30. juni

18:00
1E
2F
1/8-finale – 53
Bet365

NordicBet

betsafe

30. juni

22:00
1G
2H
1/8-finale – 54
Bet365

NordicBet

betsafe

1. juli

18:00
1F
2E
1/8-finale – 55
Bet365

NordicBet

betsafe

1. juli

22:00
1H
2G
1/8-finale – 56
Bet365

NordicBet

betsafe

4. juli

18:00
Vinder 53
Vinder 54
Kvartfinale – 58
Bet365

NordicBet

betsafe

4. juli

22:00
Vinder 49
Vinder 50
Kvartfinale – 57
Bet365

NordicBet

betsafe

5. juli
18:00
Vinder 55
Vinder 56
Kvartfinale – 60
Bet365

NordicBet

betsafe

5. juli

22:00
Vinder 51
Vinder 52
Kvartfinale – 59
Bet365

NordicBet

betsafe

8. juli

22:00
Vinder 57
Vinder 58
Semifinale – 61
Bet365

NordicBet

betsafe

9. juli
22:00
Vinder 59
Vinder 60
Semifinale – 62
Bet365

NordicBet

betsafe

12. juli
22:00
Taber 61
Taber 62
Bronzekamp – 63
Bet365

NordicBet

betsafe

13. juli
21:00
Vinder 61
Vinder 62
Finale – 64
Bet365

NordicBet

betsafe