Vurdering af Belgiens VM-trup

Belgien er på vej ind i en ny gylden periode. Spørgsmålet er bare, hvornår det første store resultat kommer til en slutrunde. Det belgiske hold er præget af mange unge spillere, der har højt teknisk niveau, og deres unge alder til trods for godt med spilletid i europæiske storklubber.

 

Målmænd:

Med Thibaut Courtois, der pt. er udlejet til Atletico Madrid, har Belgien en af verdensbedste keepere pt. Courtois har stået en forrygende sæson, og sombackup har Belgien blandt andet Liverpools Simon Mignolet.

Forsvaret:

Det Belgiske forsvar, er den del på banen, hvor de er mest rutinerede. Med spillere som Thomas Vermaelen og Vincent Kompany i midterforsvaret, har de spillere, der ved hvad der går ud på.

Midtbanen:

På midtbanen har Belgien en lang række talentfulde spillere. Som kreatør er der naturligvis Eden Hazard, mens der også er spillere som Manchester Uniteds Felaini og Portos Steven Dafour, der også er glimrende spillere.

Angrebet:

Et af de største angrebstalenter i hele verden huserer i de belgiske angreb. Romelu Lukaku er selvfølgelig navnet, som også skal stå for en stor del af de Belgiske mål.