Vurdering af Englands VM-trup

På papiret har det engelske landshold i de senere år været stærkt, men de har bare aldrig rigtig fået udfoldet deres potentiale, som de viser til dagligt i deres respektive klubber. Med klassisk engelsk fight og individuelle stjerner, så har de alle forudsætninger for at klare sig godt.

 

Målmænd:

Med Joe Hart mellem stængerne, har England en af de bedste keepere, som de kan ønske sig. Med sine 196 cm rager Hart godt op i landskabet, og han har efterhånden fået opbygget sig en stor portion erfaring.

Forsvaret:

Skal man tale om en lille engelsk svaghed er det midterforsvaret. Gary Cahill er en fin spiller, men hvem skal være hans makker? Lescott har ikke været udtaget til landsholdet i snart et år. Udover det svage punkt, så er England godt besat på backsene med Glen Johnson, Ashley Cole og Baines.

Midtbanen:

Den rutinerede engelske garde på midtbanen bliver formentlig den foretrukkende. Til Englands fordel taler det, at Steven Gerrard har gang i en af sine bedste sæsoner for Liverpool, men hvem skal være hans makker på midtbanen? Det har ved tidligere lejligheder ikke fungeret med Gerrard og Lampard. Det er dog ikke Englands eneste problem, da deres kanter heller ikke er af højeste kvalitet, i forhold til man taler om et engelsk landshold.

Angrebet:

Angrebet derimod er ganske glimrende for englænderne, der har en brandvarm Daniel Sturridge, der kan få sit internationale gennembrud ved VM. Derudover er der naturligvis Wayne Rooney og Danny Welbeck, som laver deres del af målene.