Vurdering af Frankrigs VM-trup

Den franske trup er brølestærk. På trods af de har undladt en stjernespiller som Samir Nasri oser den langt væk af klasse. Skal man pege på et svagt punkt, er det en i landsholdssammenhæng urutineret midtbane.

Målmænd:

Kaptajn Hugo Lloris fra Tottenham er den fortrukkende keeper i målet, og i ham er Frankrig også godt dækket ind på den vitale position.

Forsvaret:

Her har Frankrig en stærk kæde med Evra, Sagna og Sakho. Skal man pege på et lille svagt punkt, bliver det makkeren til Sakho. Når Frankrig skal op mod topnationer, er en spiller som Koscielny ikke god nok.

Midtbanen:

Den franske midtbane ser heller ikke helt solid ud. Franck Ribery kan man selvfølgelig ikke kome udenom, men ellers er de øvrige spillere på midtbanen forholdsvis urutineret. Det bliver i hvert fald spændende at følge, hvordan en spiller som Paul Pogba kommer til at gøre det.

Angrebet:

I angrebet har Frankrig endnu en stjerne i Karim Benzema, og svigter han, så er der også kompentent backup i Arsenals Oliver Giourd, der har spillet en flot sæson for London-klubben.