Vurdering af Honduras VM-trup

Honduras hvem? Sådan tænker de fleste, når de ser Honduras i gruppe E ved VM.Det er dog ikke bare “hvem”. Honduras har et stærkt kollektiv, som i VM-kvalifikationen bed skeer med nationer som USA og Mexico, så de er bestemt ikke til at tage fejl af, selvom de næppe kommer til at spille nogen stor rolle ved VM.

 

Målmænd:

I målet står valget mellem klubkammeraterne fra Olimpia Noel Valladares og Donis Escober, hvor førstnævnte har spillet over 100 landskampe.

Forsvaret:

I forsvaret er der rutine til den helt store guld medalje. Om det er nok for Honduras er dog tvivlsomt. Ikke desto mindre skal man holde et vågent øje med spillere som Maynor Figeroa og Emilio Izaguirre, der kan vise sig at blive redningsmænd for Honduras.

Midtbanen:

På midtbanen finder man et af Honduras’ stærkeste kort i Wilson Palacios, der spiller for Stoke, men også har en fortid i klubber som Wigan og Tottenham, hvor han spillede fast i flere sæsoner.

Angrebet:

I angrebet er der flere målfarlige spillere for Honduras. Specielt bliver Carlo Costly spændende at følge med hans landsholdsstatistik, der siger 30 mål i 68 kampe.