Vurdering af Mexicos VM-trup

Det mexicanske mandskab er ikke frygtindgydende, men alligevel skal man ikke tage fejl af dem. De er et mandskab, som ikke bare giver op, og særligt i offensiven skal man passe på dem, da de har nogle spillere, der kan noget på egen hånd.

Målmænd:

I målet har Mexico 28‐årige Guillermo Ochoa, som står fast for den franske klub Ajaccio, men nogen topmålmand er han ikke. Efter Mexicos niveau, er han dog en fin keeper.

Forsvaret:

I forsvaret ser det straks værre ud for Mexico, der skal sætte deres lid til rutinerede Rafael Márquez finder sin anden ungdom frem. Ellers hænger meget på Francisco Javier Rodriquez, som er en af mange spillere, der spiller i den lokale klub América. Men der er også udenlandsprofessionelle som Héctor Moreno og Diego Reyes i det mexicanske forsvar, der har fine kvaliteter.

Midtbanen:

Midtbanen er straks mere profileret end forsvaret. Her finder man en af de mexicanske stjerner i form af Andrés Guardado, men også spillere som Javier Aquino og Hector Herrera er værd at nævne.

Angrebet:

I angrebet finder man Mexicos helt store målmaskine i Manchester Uniteds Javier Hernandez, der bliver manden, som skal være med til at føre Mexico frem til succes. Ellers er en Giovanni dos Santos heller ikke til at kimse af.