Vurdering af Sydkoreas VM-trup

Sydkoreas trup er som den “plejer”. Den er præget af små teknikere, hvor fysikken lader halte efter sig. Til gengæld er lynhurtige, og flere europæiske hold kan få problemer med sådan en spillestil, da de ikke er vant til den.

 

Målmænd:

I målet har Sydkorea Jung Sung-Ryong, som står i hjemlandet for Suwon Bluewings, og efterhånden også har fået en god håndfuld landskampe på banen og fået oparbejdet en rutine.

Forsvaret:

Det sydkoreanske forsvar består af spillere fra flere europæiske klubber. Blandt andet finder man Augsburgs Hong Jeong-Ho i forsvaret, hvor Kwak Tae-Hwi er den rutinerede mand.

Midtbanen:

Midtbanen består af flere efter sydkoreanske standarder klassespillere. Specielt er Koo Ja-Cheol fra Mainz en, der kan blive et spændende bekendtskab, men også Lee Chung-Yong og Ki Sung-Yueng fra hhv. Swansea og Bolton er ikke til at tage fejl af.

Angrebet:

I angrebet har sydkoreanerne af flere spændende kort. Blandt andet klubløse Park Chu-Young, der er den mest scorende spiller i den sydkoreanske trup. Derudover har Sydkorea også spændende angribere i Son Heung-Min og Ji Dong-Won, der begge spiller i Tyskland for henholdsvis Leverkusen og Augsburg.