Vurdering af Uruguays VM-trup

Uruguay har efterhånden fået opbygget et solidt mandskab, som er rutineret og det kombineret med individuelle stjernespillere gør dem til en uhyr farlig modstander. På trods af sydamerikanske mandskaber pr. tradition ikke er stærke defensivt, har Uruguay faktisk på papiret en ganske udmærket en af slagsene, og kombineret med en stærk offensiv med Luis Suárez i spidsen er de et komplet mandskab.

 

Målmænd:

Fernando Muslera hedder keeperen, der skal forsøge at holde Uruguays modstandere fra at score. Den 27-årige keeper står fast hos Galatasaray, som han har spillet for siden 2011, og er bestemt ikke nogen dårlig keeper.

Forsvaret:

I forvaret finder man nogle af de mest rutinerede spillere. Det drejer sig blandt andet om midterforsvareren Diego Lugana, der også er Uruguays anfører. Ud over ham er der også glimrende spillere som Diego Godín og Martin Cáceres.

Midtbanen:

På midtbanen er der ikke de helt store stjerner for Uruguay, men der er dog spillere, som bestemt ikke er til at tage fejl af. Rutinerede Diego Pérez binder midtbanen sammen og til at skabe chancerne har de blandt andet Cristian Rodriguez fra Atletico Madrid.

Angrebet:

Har man sagt Uruguays angreb har man også sagt Luis Suárez. Liverpool-bomberen er ikke til at komme uden om, og behøver ikke nærmere introduktion. Udover Suárez har Uruguay også rutinerede Diego Forlan i angrebet, samt den talentfulde Abel Hernández fra Palermo.